La Mesa Local contra la Violència de Gènere comença a treballar

La Mesa Local contra la Violència de Gènere comença a treballar
La primera sessió ha tengut com a objectiu impulsar la conscienciació i la informació sobre la desigualtat i la violència de gènere.

La Mesa Local de Coordinació contra la Violència Masclista ha començat a treballar en el programa d'acció local i la primera sessió ha consistit en una formació sobre aspectes relacionats amb la violència de gènere com ara la desigualtat. Aquesta formació tenia com a objectiu sensibilitzar els professionals sobre tots els àmbits de la violència de gènere i oferir les primeres eines d'intervenció.

La jornada va ser dirigida per una tècnica de l'Institut Balear de la Dona i hi varen participar tècnics municipals de diferents àrees així com treballadors de l'àmbit educatiu i de la sanitat.

Aquesta jornada va permetre que els assistents s'aproximassin als aspectes poc coneguts de la violència de gènere i coneguessin noves estratègies de reflexió en l'àmbit municipal. També es varen oferir algunes eines d'intervenció primerenca i ràpida que poden ser emprades pels tècnics en la seva feina diària.

La Mesa Local de Coordinació contra la Violència Masclista es va crear a finals de l'any 2017 a iniciativa de la Batlia i del Departament de Serveis Socials amb l'objectiu de millorar l'actuació i la coordinació dels agents implicats en la lluita contra la violència de gènere. La iniciativa té el suport de l'Institut Balear de la Dona del Govern balear.


Data de publicació: 30/01/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es