Cine a la fresca: Canta!

Cine a la fresca Son Servera 2020

Animació infantil, 100 min, versió en català, tots els públics.

Dels creadors de Gru, mi villano favorito, arriba aquesta comèdia infantil sobre els somnis d'un coala de mantenir i salvar el seu teatre! Per això organitza un concurs de cant que es converteix en el millor i més divertit espectacle del món¿ animal!

Una divertidíssima pel·lícula per a tota la família!

Durada:  dimarts, 14 de de juliol de 2020
Horari: de 21:30 a 23:30.

Adreça:  C/ del Tren, 3

Lloc:  Davant del Teatre La Unió

Altres dades d'interés

 

Recomanacions de seguretat

  1. En tot moment heu d'estar asseguts a les cadires i mantenir la distància d'1,5 m entre unes i altres, excepte si sou membres del mateix nucli familiar. No podeu estar drets.
  2. En les activitats de carrer és obligatori l'ús de mascaretes sempre que no pugueu garantir la distància de seguretat interpersonal; en tot cas, és recomanable portar-la sempre posada. En canvi, en les activitats interiors és obligatori sempre, excepte en casos que per motius de salut degudament justificats no sigui possible.
  3. Una vegada asseguts a una cadira no l'intercanvieu o n'agafeu d'altres. En acabar d'utilitzar-les, per favor deixau-les acaramullades a l'espai habilitat i degudament senyalitzat.
  4. Si portau botelles d'aigua o alguna bossa de menjar vos demanam per favor que les vos emporteu a ca vostra i les recicleu convenientment; no les llenceu o deixeu al carrer a fi d'evitar focus d'infecció.

La seguretat depèn de tots, gràcies!

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es