Acaba el curs per als joves participants en el PQPl de Serveis de Restauració de Son Servera

Acaba el curs per als joves participants en el PQPl de Serveis de Restauració de Son Servera
Aquest any han participat del programa 10 alumnes

Aquest dimarts, 21 de maig, ha finalitzat el curs del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d'Auxiliar de Serveis de Restauració de Son Servera amb un berenar amb autoritats i alumnes.

Aquest programa, finançat per la conselleria d'Educació i Universitat, s'ha realitzat a les Escoles Velles i enguany hi han participat 10 alumnes. Una xifra alta tenint en compte que el màxim d'alumnes que hi poden participar és de 15.

Joves d'entre 16 anys i fins a vint-i un any que no tenguin titulació són qui pot apuntar-se al programa, que té com a objectiu proporcionar als joves la formació bàsica i professional que els permeti millorar les seves perspectives de futur mitjançant l'aprenentatge d'un ofici, l'ampliació de la seva formació general i el desenvolupament dels hàbits i capacitats per incorporar-se al món laboral.

En el programa combinen la formació acadèmica amb la formació professional corresponent a una qualificació professional de nivell 1.

Una vegada finalitzada la formació en el centre, ara, s'incorporaran a una empresa del sector (hotels, cafeteries, bar...) a fer quinze dies de pràctiques. Finalitzades les pràctiques estaran preparats per incorporar-se a un lloc de treball del nivell estudiat.

Des dels serveis educatius municipals, organitzadors del programa, aquesta iniciativa es valora molt positivament perquè suposa un foment de l'ocupació en el municipi i millorar les possibilitats dels joves.


Data de publicació: 22/05/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es