Natalia Troya, nova batlessa de Son Servera

Natalia Troya, nova batlessa de Son Servera
La socialista ha pres possessió del seu càrrec en el ple d'investidura celebrat aquest dissabte amb el suport dels Independents, que seran els seus socis de Govern.

Natalia Troya, número u de la llista del partit socialista a Son Servera és des d'aquest dissabte la nova batlessa del municipi després que el seu partit es convertís en la llista més votada en les darreres eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

Troya ha estat elegida amb els vots a favor dels 6 regidors del seu grup i els 3 vots dels Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona, qui han donat el seu suport a la nova batlessa després de signar ahir un pacte de govern amb els socialistes pel qual els regidors dels Independents també entraran a formar part del nou govern. Francesc Riera, regidor d'Unides Podem s'ha abstingut en la votació, mentre que la resta, ha votat al número u del seu partit.

En la presa de possessió, la nova batlessa ha volgut agrair el suport dels seus familiars i amics, així com dels votants i simpatitzants del seu partit alhora que ha fet una lloança a les dones i a la seva gran feina per aconseguir la igualtat i ser part activa de la política. Troya ha recordat l'honor que va suposar convertir-se en la primera dona batlessa del municipi i ha animat al poble a «somiar junts». També ha volgut manifestar el compromís del nou equip amb l'interès general del municipi.

Per la seva part, Margalida Vives ha volgut donar les gràcies al partit socialista per a comptar amb ells en aquesta nova etapa i ha garantit que seguiran treballant con fins ara pel poble. Vives ha tingut unes paraules pel batle que surt, Antoni Servera, qui deixa la política en aquesta nova legislatura.

Tota la oposició ha coincidit en felicitar al nou equip de Govern i desitjar-los sort i encerts.

Natalia Troya, després d'aquesta votació, ocuparà la batlia durant els 4 anys de legislatura.

Així, el consistori queda format pels 6 regidors del PSIB-PSOE i els 3 dels Independents, que formaran el Govern, 4 regidors del Partit Popular, 3 d'On-Son Servera - El Pi i un regidor d'Unides Podem, que conformaran l'oposició aquests pròxims 4 anys.


Data de publicació: 16/06/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es