230 nins i nines han participat en les Escoletes Esportives Municipals aquests curs

230 nins i nines han participat en les Escoletes Esportives Municipals aquests curs
El dimecres 19 de juny, alumnes, professors, familiars i amics han celebrat la cloenda.

Aquest dimecres, el Poliespoetiu Es Pinaró s'ha omplert de petits esportistes que han estat premiats amb una medalla per tal de donar valor a la feina feta durant aquest curs 2018-2019 en les diferents activitats esportives en les quals han participat.

Enguany han aprofitat aquest servei municipal 230 nins i nines que han pogut elegir d'entre un ventall de deu especialitats. Així, s'ha pogut practicar judo, psicomotricitat, multiesport, mountain bike, tenis, futbol, basquet, volei i atletisme i fins i tot, escalada.

A la cloenda d'aquest dimecres hi han assistit la batlessa Natalia Troya i el regidor d'Esports, Ramon Reus qui han pogut repartir els premis als més petits.

Agraïment a pares i monitors

Des de l'Ajuntament es vol fer un agraïmenta la tasca dels monitors però també, de forma especial als pares, els quals ens ofereixen cada any la seva confiança.

"Des de l'ajuntament ens comprometem fermament a continuar amb aquesta tasca, ja que l'esport és un dels pilars fonamentals a Son Servera. Mantendrem tots els serveis que fins ara hem oferit i continuarem amb el manteniment i millora de les nostres instal·lacions esportives per tal que els nostres esportistes estiguin còmodes i en les millors condicions a l'hora de practicar l'esport que més els agradi"; ha explicat Reus.


Data de publicació: 20/06/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es