Voluntaris ambientals del CEIP Na Penyal netegen el litoral de Cala Millor

Voluntaris ambientals del CEIP Na Penyal netegen el litoral de Cala Millor
El grup, format per nins i nines d'entre 11 i 12 anys, realitza aquesta activitat de manera altruista i voluntària.

Un grup de nins i nines d'entre 11 i 12 anys i alumnes del CEIP Na Penyal han format un equip de voluntariat ambiental amb la intenció d'aportar el seu granet d'arena a mantenir un municipi net alhora que tenen cura del medi ambient i l'entorn i donen exemple amb la seva activitat.

Així, sota el nom de «Grupo Tierra», aquest dimarts van fer una gran neteja al litoral de Cala Millor, recollint fems i residus de la platja i també traient la brutícia, fins i tot, del rocam de la vorera.

En aquesta activitat han recollit tota classe de residus, des de llaunes a burilles o fins i tot, joguines o peces de roba, el que demostra una vegada més, l'incivisme de la societat actual.

Ara, tenen previst noves actuacions com anar juntament amb la Policia Local repartit botelles reciclables per a que els propietaris en cans puguin diluir l'orí que els animals fan al carrer.

Des de l'Ajuntament, i del Departament de Medi Ambient en particular es valora molt positivament aquest tipus d'iniciatives i s'anima al grup a seguir amb aquesta tasca que servirà per a continuar la tasca de conscienciació amb la qual treballa el consistori des de fa anys.


Data de publicació: 26/06/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es